måndag 11 februari 2013

Flytt, nytt och gammalt


Här kommer jag och några av mina elever att dokumentera tankar före och efter flytten. Borgaregatans skola (7-9), vår skola och arbetsplats, har genomgått en helrenovering det senaste året. Medan renoveringen pågått har vår tillfälliga adress varit Kyrkoesplanaden 12-14, en gammal skola mitt i stan. 

Nu skall vi tillbaka till adressen Borgaregatan 13-15. Flytten innebär en del extra jobb och avbrott i skolvardagen. Det är roligt och jobbigt på samma gång. Det finns en hel del förväntningar på den nya skolan. Nya fina klassrum väntar med modern teknik. En ny färgglad matsal ska servera elever och personal om bara några veckor. Flytt innebär inte bara att komma till något nytt utan det är också att lämna något gammalt bakom sig. Året på Kyrkoesplanaden har också säkert gett en hel del minnen. 

Tiden är speciell och unik för vår skola. Flytten är någonting som säkert väcker tankar och känslor hos alla inblandade, både lärare och elever. De här tankarna vill jag ge utrymme för och dela. Därför dök tanken om en blogg upp. Vi skriver oss igenom det hela! 

Kort och gott, bloggen handlar om nytt, flytt, förväntningar och minnen. 

Anna Lena